Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
19 timer siden
Ingebjørg Bratland

Det viser seg at eg alt har køyrd denne Elton-stilen… Ikkje på scenen, men både backstage og i baren på hotellet, etter konserten. Alle kan jo sjå at denne slåbroken ikkje er samma standard som Elton John. Så når eg blir 75 år, så skal eg i alle fall få på silke og broderi. Eg lovar! ... Se merSe mindre

Det viser seg at eg alt har køyrd denne Elton-stilen… Ikkje på scenen, men både backstage og i baren på hotellet, etter konserten. Alle kan jo sjå at denne slåbroken ikkje er samma standard som Elton John. Så når eg blir 75 år, så skal eg i alle fall få på silke og broderi. Eg lovar!

Kommenter på Facebook

Du e berre fantastisk - 👍 godt å ha slik kvardagshumor 🥰

Se der ja….Passer deg utmerket 💪 Hvordan vin forresten 😀

Du har igjen mange år til å kome opp i same standard på bekledning som Elton John, så eg er ikkje det minste redd for at du ikkje skulle rekke det. Biletet syner at du er godt på sporet av Elton John når det gjeld bruk av briller og høgstetta vinklass med upåklagelig stil. Dette ser lovande ut! 👍😀

Jeg synes du skal skrive et brev, og spørre om han har en du kan arve!

Gjerne ein slik bunadslåbrok

...og belte m/bling🥰❤️🤣

Men du er nok å foretrekke. Frotté vs. Silke = frotté hver gang 😎

Fantastisk 🤣🤣

Jeg synes du skal få brodert ein slobrok med Telemarksroser 😀

Elton er veldig bra💥👊og du er bra…likar deg.….😘peace🌺

Crocodile slåbrock?

Det vil kle deg🤗🤗

Åsså må du få sånne brilla som han

Litt lite rom au , bli kje mykje festivitas på dette kotet

Du får skrive til han, og si at hordene ønsker å se deg i silke:-) kanskje du kan arve....

"... i baren" ? 🤔

Kanskje han la den att backstage?

Ja, vi gler oss allereie.

🤩Du trenger ikke silke medden stemmen💝

Som svensken sa har ni fått slåbrokk, nej jag har fått pongbrokk 😅 det slipper du Ingerbjørg Bratland klar selv som 75 åring.. 😅

Cool😊

Æ glede mæ stort 🤣 Håper du gjør det mange år før du bli 75 da🤪

View more comments

2 dager siden
Ingebjørg Bratland

Når eg blir 75 år, då skal eg au avslutte konsertar i slåbrok! Elton❤️ ... Se merSe mindre

Når eg blir 75 år, då skal eg au avslutte konsertar i slåbrok! Elton❤️

Kommenter på Facebook

Når jeg blir 80, vil jeg være Ray Cooper 😊

Nattdrakt e kular. Slåbrok e for gamle folk.

Gleder meg til å sjå deg då (også) ! 😆😄😂😃😍

Det skulle vært et betagende syn ja...desverre er jeg så gammel at når du når 75 er vel jeg i enebolig forlengst

Tenker du å kjøre en slik blå fra Cryosauna🤩😅😂

Det heiar eg på😂 Må vera ein fin slåbrok da

Kommer om jeg ikke er dau, men er nok det😂😂🤗

Det heter vel slåbrock 😁

Elton kan spille i hva som helst.❤ Min aller første LP fikk jeg i julegave av min bror,- det var Captain Fantastic og det var kjærlighet ved første tone. Og kjærligheten til musikken hans har holdt stand.🎶💖

Det gjer eg kvar morgon!

Ja, det var fantastisk i går kveld i Telenor Arena!! 🤩🎶🌈🕺🏼

Det må jo bli perfekt, eg kjem til den konserten 🙂 Hvis Åse B Sageie er 96 så er jo eg berre 95 så det blir bra 🙂

Det gleda eg meg til om helsa mi held😂😂

Han hadde nok forsovet seg tenker jeg…..😉😉Du må Velge en slåbrok som er litt mer innsvingt da Ingebjørg😊😂😉

Neglisjè for en flott dame som deg <3

For en konsert det var igår kveld 🎉🤩 Fantastisk

Det er klart - hvis konserten blir langvarig nok, er det jo et tydelig signal til publikum om at du vil legge deg 😂

Då kjæme æg😁😁😁😁i slåbroken

Hvorfor vente ‘såå lenge?🥳🥳

Stort spenn i scenetrikotasjen; Sirkusdirektør, grilldress og slåbrok.🕺🏼

👍Jess, gjør det.🥰

Når jeg blir 90, vil jeg være publikum! Eller død. Ett av to.

Trur ikke du trenger designer slåbrok utenpå treningstøyet ditt, når du avslutter konserten din.

Greit da……kan gå rett til sengs👍😉🤣

Du har fjongere «Elton John» jakke enn han hadde

View more comments

1 uke siden
Ingebjørg Bratland

Gratulerer med dagen! Og lykke til alle korps og kor! Her med ein 17.mai-favoritt, for fleire år sidan, Garden🇳🇴 Hipp hipp! ... Se merSe mindre

Gratulerer med dagen! Og lykke til alle korps og kor! Her med ein 17.mai-favoritt, for fleire år sidan, Garden🇳🇴 Hipp hipp!

Kommenter på Facebook

Gratulerer med dagen 🎉🇧🇻

Gratulerer med dagen🇧🇻❤️

Gratulera med dagen!.

Gratulerer med dagen 🇳🇴

Gratulere med dagen 🇳🇴🌹

Gratulerer med dagen 🇳🇴

Gratulerer med dagen 🍾🇳🇴

Gratulerer med dagen 🇳🇴🇳🇴

Gratulerer med dagen, kjære Ingebjørg! Love you!!! ❤️❤️❤️

Gratulere med dagen🇧🇻🇧🇻

Gratulerer 🇧🇻

Gratulerer med dagen 🇳🇴🥁

Gratulerer med dagen 🎊🇧🇻

Gratulerer med dagen!🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Hurra og gratulere!

Gratulerer med dagen🇳🇴

Gratulerer med dagen 🇧🇻☀️

Gratulerer 🌿🇳🇴❤️🍾🥂🍰🍦

Gratulerer med grunnlovsdagen! 🇳🇴

Gratulerer så mye med dagen 17 mai 🎉🎉🇧🇻🇧🇻🇧🇻🇧🇻

God 17 mai🇳🇴

Gratulerer med dagen

Gratulera med dagen 🇳🇴🇳🇴🎶🎶

Gratulerer med dagen 🇳🇴🌏

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr oktober 2020 blitt streamet nærmere 90 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

27. januar 2022 markeres nok en milepæl, da hun har premiére på sin første konsertforestilling «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo!

 

 

 

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

– Medaas-prisen, 2021

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.