Ingebjørg Bratland

Nettbu

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 uker siden
Ingebjørg Bratland

Eg er så heldig at eg skal få spele konserten min frå Frognerseteren igjen! Med bandet mitt og sjølvaste KORK, i morgon!!! Moster Amfi, me er klare! Håpar de au er det🔥❤️ ... Se merSe mindre

Eg er så heldig at eg skal få spele konserten min frå Frognerseteren igjen! Med bandet mitt og sjølvaste KORK, i morgon!!! Moster Amfi, me er klare! Håpar de au er det🔥❤️

Kommenter på Facebook

Looking very much forward to this 😊🌹🌹 🌹

Eg unner deg hell og lukke. Dette vert utan tvil suksess. Atter ein gong. «Di Ingeborg»

Alle kan glede seg! Frognerseter konserten var topp!👍😁🎼🎼🙌

Lykke til. Skulle ønske noe slik i Mo i Rana også. Sammens med Bjørn Eidsvog, og flere. Samlet lit av gamle kara rund deg med god musikk

På Bømmelulu🤩❤️

Lykke til Ingebjørg!🌹🥰

Benytt sjansen, Bømlinger ☺️

Me gler oss 🎶❤️

Så bra! 🌹 Den beste fortjener det beste. Til beste for oss som kan nyte av alt dere gir.

Fantastisk🌺🎼

Me gler oss😍

Du er flink🩷 tøft 💪

Så flott, eg ønsker deg masse lykke ril, skulle ønske eg lunne vært der, men det blir det nok ikke 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Lykke til.

View more comments

1 måned siden
Ingebjørg Bratland

Lukka augo og vips gjekk eg frå å vera 33 år gamal til 34 år. Sjukt😳 Tusen takk for alle gratulasjonar! ... Se merSe mindre

Lukka augo og vips gjekk eg frå å vera 33 år gamal til 34 år. Sjukt😳 Tusen takk for alle gratulasjonar!Image attachment

Kommenter på Facebook

The best has yet to come!

Such beautiful eyes!

Happy Happy 🇳🇴🇳🇴🌼🌼

Gmd

Gratulerer 🥳💐🎈

Gratulerer så mye med dagen

Gratulerer🎉🥂💐

Gratulerer så masse med dagen Ingebjørg, ønsker deg en strålende fin dag. Gleder meg til konsert i Drøbak den 1 juni med deg og Odd. ❤❤

Gratulerer med dagen 🥳🎼🎉🌹

Gratulerer. ☕️🎂🎼💃🌺🇳🇴🎉🎉

Grattis från andra sidan kölen! 🎂🎉 🇸🇪

Gratulerer med dagen 😀

Grattis me da’n 🇳🇴🎶

Gratulerer med dagen 🥳🥳

Gratulerer med ny personlig rekord! 🎉

Dette går bra, velkommen til Ljøsheim i sommer. Har hytte 359 meter unna sena, et glass Rosé kan du få og litt tullprat før konserten 😃

Gratulerer

Gratulerer så mye med dagen Ingebjørg. Ha en super fin dag flotte du 🍾🍾

Gratulerer 🌺🥳

Gratulerer med dagen!

Gratulerer 🌸🌸

Gratulerer💃🏻🥂💃🏻

Gratulerer med da'n! 🥳🎈

Gratulere så mye

Gratulerer 🇳🇴🎉🎶🌹

View more comments

2 måneder siden
Ingebjørg Bratland

I kveld på NRK1 klokka 20.05 kan du sjå ein konsert med Odd og meg. Dette står det i alle fall i tvguiden min om konserten: «Ti år etter at songfuglane frå Vinje først fann tonen, set dei prikken over i’en på ei ny plate i Irland og reiser heim til konsert på Chat Noir.» Høyres lovande ut det vel? Hehe.
GOD HELG!😘
... Se merSe mindre

I kveld på NRK1 klokka 20.05 kan du sjå ein konsert med Odd og meg. Dette står det i alle fall i tvguiden min om konserten: «Ti år etter at songfuglane frå Vinje først fann tonen, set dei prikken over i’en på ei ny plate i Irland og reiser heim til konsert på Chat Noir.» Høyres lovande ut det vel? Hehe.
GOD HELG!😘

Kommenter på Facebook

Gler med til dere kjem til ørsta 🎵🎶🤩

Sitter her i Italia og høyrer på en fantastisk sangstjerne Ingebjørg

Favoritt- telemarkinger! 🥰

Fint, variert og samstemt 😊

Jeg hører ingen u toner 🙂 har vi godtatt dette lenge nok...

Kjempe fint program med dere

Sitter her og koser oss med nydelig program 🥰

Jeg fikk med meg det jeg tror var denne konserten i Kilden i Kristiansand sist høst. Den var helt strålende, så kveldens NRK-konsert anbefales på det varmeste.

Dyktige Telemarkinger, dere tok Fredagskvelden inn i stua til folket, fantastisk musikk,

Veldig glad i dere, flotte artister!

Gleder meg til i kveld 👋😊

Takk for en flott konsert! 🎶👍🌷Jeg hørte dere i Operaen i november og TV-konserten var et godt gjenhør av mange fine sanger.

Hørte dere i Lom - fantastisk konsert jeg gjerne hører en gang til 👍🏼

Dette var so strålande! Eg gledde meg storleg over ein slik heilaftan med deko!💖🥰💖🥰💖🌸🌸

Så konserten i går kveld, fikk den i reprise i morges 😀 terningkast 6...

Mi gleder oss ❤️❤️

Det høyrest veldig bra ut her eg sit i èin båt på Rhinen !👍👏👏

En påske var vi 2 familier på påsketur til Morgedal der vi leide ei hytte av ei eldre dame. Litt uvanlig for vel kun jeg som gikk på ski måtte gå en god stund før trærne ble borte og etter gått på ski inn til en dal var det en del som rastet der. Flere flotte Morgedal’s unge kvinner. De gikk videre mot den andre siden av dalen og gikk rett opp et høyt fjell og så rant de på ski rett ned. Da de gikk videre opp fulgte jeg etter dem og kom opp fjellet og videre og rant nedover en bakke kom ei av dem i full fart tilbake å sa her må du holde deg godt til høyre! Å du å du flere hundre meter ned så det var ikke fritt for jeg skalv litt i beina. 😅 Påskeaften ble alle som leide hytte hos henne invitert til hennes 75 års dag. En svoger og jeg gikk ned og jeg tok med en del kilo flotte reker fisket av min rekefisker far. Det endte med at jeg skrelte reker til henne, mens hun skjenket meg og min svoger med hjemmelaget bygg øl. Godt skjenkte gikk vi hjemover til hytten men gikk inn feil hytte og da hei da deres hytte hadde ikke vindfang. Men det ble det lott og løye av da de hadde også vært i selskapet. Jo det ble en fin påskeferie men gå på ski etter Morgedal’s unge jenter som Karmøy mann gjør jeg ikke flere ganger i livet. 😅

Det gledes. Og jaggu er det bestilt billetter til julekonserten deres i Horten også.

Det var en helt nydelige konsert. Fine stemmer og nydelige musikk.🙂👍👍

Det var en nydelig konsert!

Var på konserten i Halden. Knallbra! Skal sjå og høyre i kveld og.🎸👍

Det var ein vakker konsert ❤

Ein konsert å kjenne seg heime i….❤️

Jeg fikk svar fra plateselskapet for verdensmusikk som skal i gang med en skandinavisk plate. Jeg har tatt meg friheten med å nominere Ingebjørg til en plass på plata. Jeg håper virkelig at hun får et spor eller to på plata.

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr august 2022 blitt streamet nærmere 100 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

I januar 2022 ble nok en milepæl markert da hun hadde premiére på sin første konsertforestilling – «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo. Tross pandemi ble forestillingen en suksess og 40 konserter ble gjennomført over hele Norge!

Høsten 2022 taket hun endelig ja til å delta i Sesong 13 av Tv2’s HVER GANG VI MØTES! Sesongen ble vist januar og februar 2023 og ble den mest sette av alle sesongene.

I august 2023 gjorde hun tv-konserten «Live i Marka» med KORK for NRK. 3 utsolgte kvelder i Frognerseteren Amfi i Nordnmarka.

Forøvrig er hele høsten 2023 og og hele året 2024 avsatt til å jobbe på prosjektet «Langtheimafrå» med Odd Nordstoga. Det er 10 år siden det første «Heimafrå»-prosjektet, som ble Ingebjørg’s platedebut. NYTT album og en gigantisk turné. Interessen for dette ha overgått alt det de tidligere har gjort hver for seg. En ny suksess der altså!

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar, 2020

– Hver Gang Vi Møtes, 7 låter, 2023

– Langt Heimafrå (m/ Odd Nordstoga), 2023

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Løvenskioldsgate 5, 2022

I huset med deg, 2022

Priser og Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

Fureprisen, 2010.

Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

Hilmar Prisen, 2017.

Wenche Foss Ærespris, 2018

Torhild Staahlen’s Legat, 2019

Medaas-prisen, 2021

Dialektprisen 2023, fra Norsk Målungdom til Ingebjørn Bratland & Odd Nordstoga

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.