Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 uker siden

Ingebjørg Bratland

Baroni, fjell og fjord = Rosendal❤️Tusen takk for to nydelege, varme dagar både i Riddersalen og opp dei bratte fjellsidene😅 ... Se merSe mindre

Baroni, fjell og fjord = Rosendal❤️Tusen takk for to nydelege, varme dagar både i Riddersalen og opp dei bratte fjellsidene😅

Kommenter på Facebook

Husk å smøre deg!😊😎

Synd at det var utsolgt, skulle gjerne hørt deg 😊

Såg du hoggorm på turen?

Litt solbrent au😉 kos dæ, så fint der.

Woooooow......... Beautiful Norge🇧🇻👋👋👋👋

Så vakker du er asså! 💯💯 Og elsker stemma di. God sommer! ☀️☀️

Damen er ho ikke Solbrent bare litt hot👍

Takk for besøket og velkommen attende😊

Lykke til og god sommar til deg.⛱️🌞😎

Takk for flott konsertopplevelse👏🏻👏🏻😀 Ingebjørg

Absolutely Fabulous

Venta på ho Ingebjørg…

Nydelig fint natur bilde og kjempe søt søt ååå nydelig vakker😍😍☀️❤🙂🙂

Så flink. 🦋🌸🌻🎶

Fine deg Ingebjørg🤩🌞👏👏🌺🌺

God sommer🦋🌞😎

Nydelig tur🤩Anbefales til alle

Skulle gjerne ha hørt deg der🎶❤️🎵ha en riktig god sommer rundt i dette deilige landet 🌞😎

Der sku eg h vore og høyrt deg 🤩

Rosendal e ei fantastisk perla i vårt nydelige land 🥰👌😎🍓🌹🌷🌺

Er du her no

Eg tenkjer di røyst kler dei fjella, betre einn det meste.

God sommer 💐

View more comments

3 uker siden

Ingebjørg Bratland

Finaste yndlingsyster mi er 30 år i dag! Gratulerer med den store dagen, Tone Rose. Du er den vakraste rosa eg veit🌹 ... Se merSe mindre

Finaste yndlingsyster mi er 30 år i dag! Gratulerer med den store dagen, Tone Rose. Du er den vakraste rosa eg veit🌹

Kommenter på Facebook

Gratulerer til Tone Rose🎂🎊🎶

Gratulerer med dagen til søstra di. Ønsker henne en fin og hyggelig bursdag 🌺

Gratulere så mykje med dagen til Tone Rose 🌹🌹Så koslegt og fint bilete av dykk frå de var små 🥰

Gratulerer så masse 🇳🇴💐

Gratulerer 🎀🎀🎀

Gratulerer med 30-årsdagen til Tone Rose! 🎂 🎁 🎉 🌺 👑 💝 💖 ❤️

🎈Gratulerer! 🎈Tone Rose = vakreste navnet!

Gratulerer med 3x10. 🎉

Fantastisk bilde

Gratulerer til søstera di

Gratulera so mykje med søs🎂🎉🎁💕

Hipp hurra for Tone Rose !!🥳🎊🎂

Gratulerer med dagen 😀

Til lukke med dagen 🎂☕🍹💖🌅

Så søte.

Gratulerer masse🥳

Hjarteleg til lukke🎂

Gratulerer 🥰

Gratulerer med dagen 🎂🍧🌹🌹

Gratulerer så mye med dagen Tone Rose ❤️🎂🎈🎊🎉

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr oktober 2020 blitt streamet mer enn 63 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerer også et nytt kapittel for henne. For forlaget Cappelen Damm har hun redigert en juleantologi med gamle og nye julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favorittforfattere.

Boken følges opp med NY julemusikk og stor turné!

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.