Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 uke siden
Ingebjørg Bratland

Næææh, skal eg heim til Vinje og spele konsert i morgon? JAAA!😁😁😁😁😁😁 Sjåast i morgonkveld, vene Rauland! ... Se merSe mindre

Næææh, skal eg heim til Vinje og spele konsert i morgon? JAAA!😁😁😁😁😁😁 Sjåast i morgonkveld, vene Rauland!

Kommenter på Facebook

Veldig fint å høyre/sjå deg ved Totaks strender!!!

Lykke til ❤️

Lykke til 👌👍

Lykke til! 💕

Gleder meg til Nesetdagane og konsert med deg og andre!!

Skulle vore der, lukke til!

Lykke til 😉

Lykke til. Det blir knall!!

Lykke tel i Vinje i morgo 👍🤗😘

Deler det jeg, sikkert noen jeg kjenner som vil på konsert!!!!🌹

Herlig bilde 🥰

Gleder meg👍😊

LYKKE SÅÅ STOR

Super konsert og nydelige omgivelser. Kan ikke bli bedre sommerkveld😊🌷

Sees i morgen.

Kommer 👍

Lukke te!

Stev masse stev

Bra for bygdefolk! (Og deg)!

Lykke til 👍😊☺️

Gleder oss 👏

Så fint atte.

Lykke til. Du er flink og veldig fint ansikt synes jeg

Og vi gleder oss, vær så snill å syng "skyggens mann" 🙏

😊😊😊

View more comments

2 uker siden
Ingebjørg Bratland

Kroa over alle «kroger», så glad og rar kan ein altså bli av ei brun kro🇩🇰 ... Se merSe mindre

Kroa over alle «kroger», så glad og rar kan ein altså bli av ei brun kro🇩🇰

Kommenter på Facebook

Der såg eg dropar av far din!

Brun kro kjænner me te ja sø det ligg væl i slekti😀🍺

Snart 40 år siden første besøk - men den tåler gjensyn! Godt ikke alt skal forandres og moderniseres.

Nydelig mat, og akevittglasset fylles til over randen!

Denne har også sjel

«Brun og Blid»😉😀

Var der for 4 dager siden ♥️🇩🇰 En helt fantastisk plass og mer Dansk går det vel ikke an å få det 😃 Nyt og kos deg!

En nydelig plass, særlig i desember med jule brygg og det som hører med til det👏🌟🌲

Elsker den krogen❤️ Intim og herre gud så god mat🥰🥰🥰 Kos deg🥰🥰

Ja 😂der æ me mange som he blive glad å "rar"🤠🤠

Kroen over alle kroer😋

En klassiker gjennom flere tiår😁

Kos dere - hils! 😊

Kan anbefale Restaurant Schønnemann på Hausers plass 16 i det glade Kjøbenhavn 🍻

Den plassen er bare herlig 😊☀️👍Nyt😊🌸

Cafe Sorgenfri 👌💚

Ohh misunnelig min favoritt og i København ❤️❤️

Fantastisk kro!

Min favoritt i Køben 🏅

Vet akkurat ka du mener. Cafe Sorgenfri bare gjør sånn med folk..

Herlig😍

Der ble jammen meg vi blide også😊😊

Kos deg i vakre Danmark🇩🇰❤

Nyt👏👏🇩🇰🇩🇰🥂🥂🥂

Der var du kopi av mor di☺️

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr oktober 2020 blitt streamet nærmere 90 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

27. januar 2022 markeres nok en milepæl, da hun har premiére på sin første konsertforestilling «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo!

 

 

 

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

– Medaas-prisen, 2021

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.