Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 dager siden
Ingebjørg Bratland

Takk for alle fine meldingar på denne au. Herligheten så snille og gode de er. Tusen takk❤️ Her er valsen til Karoline, «Ein kallar det kjærleik» ... Se merSe mindre

Video image

Kommenter på Facebook

Denne er jo ment å være vals! Takk! ❤💋❤

Flott versjon, eg var overraska over at det var Vladimir Cosma som hadde laga denne. Han hadde jo stor hit med ein sang frå Zsarens kurer, Nadias Theme, som eg som gutunge vart so forelska i…:-) open.spotify.com/track/0WID60YAm6hkXSxYvimsOC?si=XXBvkYPfSxGJ7ai63913FQ

Du æ berre utruleg dyktig i alt du presenterar Ingebjørg💖Og gjer det alltid sø fullt av respekt og beundring og kjærlighet te alle rundt deg og som finn formidlinga di sø befesta i verdian dine og talentet ditt🙏🥰Som du delar sø Fabelaktig kvør gong du entrar scenen. Mæ identitet i både dialekt og songarv og ditt nydlege vesen😍Tusen Takk fe mykje gode song og humørfyllte, rørande øyeblikk💖😘👍😃

Takk for en koselig HGVM. Det var bedre med dere enn Grand Prix. Det lyser vennlighet respekt og omsorg av dere og for noen stemmer. Lykke til.❤️❤️❤️

Du er sååå flink og den var rett og slett nydelig, fineste valsen jeg har hørt🤩🎤🎼

Veldig fin tolkning 👍 du har gjort det veldig bra i HGVM 👏👏👏

Utrolig flott og vakker i valsetakt 😍🎶🎶👍

Utrolig utrolig fint❤️

Den valsetakten satte meg egentlig rett på en parisisk fortausrestaurant der jeg storkoste meg med den nydelige versjonen. 🥰 Takk for all musikkglede du gir oss. 💖🎶🌸

Bare en helt nydelig fremføring. Takk for et godt øyeblikk på en helt vanlig mandag. Du er kjempeflink😍❤️🤗

Du nailet den også og det var en kule versjon av den 😉😉😉😉

Helt utrolig nydelig 🌸🌿 Håper den vil spilles masse på radio🎶🥰

Ja. det var virkelig en fin vals!!! 🤩👏👏👏

Jeg har «oppdaget» deg som artist nå under HGVM, og er imponert👏. Love it😊

Nok en nydelig framføring av kjempedyktige og flotte musikere i et deilig program! Du er rågod! 💕

Utrolig hva du kan trylle frem😊👌 Nydelig vals utgave av en fra før av fin tekst👏 Du slutter ikke å overraske og imponere unge dame👏❤️

Kjempefint program. 🎶🎤

Du er god💐

Nydelig👏👏♥️

Nydelig

Nydelig vals Ingebjørg ❣️

Dere er en så flott gjeng ❤️å det gir påfyll å sitte å høre på dere alle 🇳🇴

Alt du omgjør blir til gull <3 Vakker stemme og klang i alt du gjør 😊

Likte valsetakten, og den flotte songen din 🩷👸👍🏻🥳

Uforlignelig ❤️

View more comments

4 dager siden
Ingebjørg Bratland

I dag er det Karoline sin dag! Eg diggar ho! For ei herleg, gøyal, varm og klok dame❤️ Karoline er ein favoritt å skravle med, både tidleg og seint. Fordi ho er så ekte og inspirerande. Gled dykk til å høyre på ho i kveld🥰 ... Se merSe mindre

I dag er det Karoline sin dag! Eg diggar ho! For ei herleg, gøyal, varm og klok dame❤️ Karoline er ein favoritt å skravle med, både tidleg og seint. Fordi ho er så ekte og inspirerande. Gled dykk til å høyre på ho i kveld🥰Image attachment

Kommenter på Facebook

Gleder meg til å se deg kjøre Vespaen til datteren min …

Det vert sikkert nok ein kveld med mykje fint - kanskje den beste sesongen. Fantastisk songarar heile gjengen. Gler meg😁

Fantastisk, vi skal selvsagt få med oss dette😊👍

‘’ Guri malla ‘’🕊️ Gir meg over , for en følelses ladd god hjertevarm stemning , av Karoline Kruger , og flokken tilstede Heidundrande glede~ følelser ~ som gjør at en kjenner en lever her og nå ..Godt å oppleve en slik ekte nærhet fra alle , som berøres Klemmer sendes 〰️➰🥰💕🌺➿〰️

Gleder meg. Super gjeng 💖 Ikke MGP på meg når jeg kan se på dere. Det fine er at man blir bedre kjent med artistene. Lykke til 💕

Ja, ser helt klart fram til denne kvelden og skjønner dere har det hyggelig sammen, må jo ha blitt gode venner, en fin gjeng.👍🎉🎶🥰

Gleder meg til i kveld🙂Topp artistar alle❤⚘⚘

Takk for alt dere har bidratt med. Flotteste gjengen en kan ønske seg. Helt fantastisk sesong.

Sangene blir «født på ny» For e flott sending, og for noen opptredener. Blei så glad over alle de forskjellige. Hjerte flommer over, altså. Tusen takk❤️

Det var helt fantastisk i går - slik alle programmene med dere har vært🎶🎸🎶Dere er alle så flotte mennesker😘

Vi gleder oss. Både du Ingebjørg og Karoline er jo så gode når tårene triller i glimt vi har sett. Flotte jenter/damer ❤️

Gleder meg til hver lørdag med denne gjengen.Karoline er jo godt kjent for oss som har levd en.del år.

Gleder meg Ingebjørg. ❤🥰😀👍.Fantastisk program og jeg digger dere alle.❤🥰👍👍👏👏

Eg digger dere begge - og programmet også selvsagt - må bare se det hver Lørdag - flotte artister er dere alle 💝🌷😊👍

Gleder oss mye👏👏🌸🌸

Denne kvelden var super, ingen mgp på meg, Karoline var bare super! Kjempefine valg fra alle de andre! Takk for en herlig kveld!👏👏👏❤️👌❤️

Ja, jeg er klar.⚘Flotte Karoline., kleenexen er foran meg..❤🙋‍♀️Gleder meg til flott musikk.🌹.🎼🎙🥰

Dere er så fantastiske, gjeng og menesker ❤️å me gleder oss til hvert program med dere❤️❤️ Hils gjengen fra en ivrige Tv slave når Hver gang vi møtes er.😊❤️❤️

Dere er så fine folk,og jeg gleder meg som jeg har gjort hver lørdag🤗💕

Dokk e ein herlig, flott gjeng🥰

Dokke e bare heilt enorme,elskar musikken dokka,s.klem fra vormedalen

Meget bra alle «Hver gang vi møtes» med litt ekstra ros siste sending 👍😀 Spesielt å se Sigvart Dagsland i så god form etter den alvorlige trafikk ulykken.

Skal se på dere i kveld også😉😉😉😉

Gleder meg👍😊

Ja jeg også Ingebjørg❤️❤️

View more comments

5 dager siden
Ingebjørg Bratland

I morgon er det finaste Karoline sin dag! Og eg syng ein kjærleiksvals til ho❤️ Den er ute i dag, der du høyrer musikk.
Link til Spotify her:

open.spotify.com/track/5r1saX7FrmteQoWy4EX4ZT?si=ahEMeyn8RcOFYiLlFg8bXQ
... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Helt nydelig fremført i valsetakt 😍🎶👏🏻

Ja Ingebjørg du er bare så utrolig dyktig, har en fantastisk stemme. Det er helt magisk BRA. NYDELIG.

Super vals

Denne var aldeles nydelig 🥰

Nydelig😊

Ingen andre har ei slik stemme som du, og så er du den flinkaste til å fremja nynorsken og dialektane våre å vårt vakre fedreland🇳🇴du får meg til å føla meg stolt som norsk med vår eigen dialekt👏🏻👏🏻👏🏻👍😃og så er det jo heller ingen ulempe at du tar deg godt ut også😉for meg så når ingen andre deg lenger enn opp til knette..

Ja Du Ingebjørg 🌹 Du har noe så ekte som man blir litt rørt hver gang Du Synger en ny sang .. vil si Du har utvidet ditt fantastiske potensial til nye høyder , Du er blitt en mer komplett artist som det blir spennende og følge framover 🎤🎼🎹🎻🎸🥁🎧 sitter bare å blinker m/ øynene her ..👍🌸🌼

Vakkert 🎶😍👏

Nydelig 🎶🎶🎶❤️

Helt nydelig 🥰🥰

Så fint! Den låten kledde du 😊

Nydelig🎶🎵

Nydelig🎶👌❤️

👍❤️Nydelig 🎼🎵❤️

Vakkert 🥰

Gleder oss til i morgen 🥰

Herlig 🎶💓🎶

Helt nydelig tolkning😊❤️

Så fint! 🤩

Vakkert

Når denne dama begynner å synge,da blir det bare magisk🌹🎶

Fantastisk versjon.

Nydelig versjon! 🥰 Og takk for påminnelsen om originalen❣️

Helt nydelig ❤️

Også nærmer det seg med Ingebjørg konserter. Løp og kjøp 😀 👏

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr august 2022 blitt streamet nærmere 100 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

27. januar 2022 markeres nok en milepæl, da hun har premiére på sin første konsertforestilling «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo!

 

 

 

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

– Medaas-prisen, 2021

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Løvenskioldsgate 5, 2022

I huset med deg, 2022

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.