Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 uke siden
Ingebjørg Bratland

Denne veka oppsummert👌🏽 Tusen takk Leksvik, Over Oslo, Nitimen og Sandefjord❤️ ... Se merSe mindre

Denne veka oppsummert👌🏽 Tusen takk Leksvik, Over Oslo, Nitimen og Sandefjord❤️

Kommenter på Facebook

Leksvika faktisk! Nabokommunen. Søren der skulle man vært!!

Når regnet slår i mot deg der du går og når du ikkje veit di arme råd Då vil eg halde deg i tusen år fordi eg elskar deg Når alle nattas stjerner viser seg og ingen er der for å trøste deg då skal du alltid ha ein heim hjå meg fordi eg elskar deg Eg veit du ikkje har bestemt deg, men eg lar deg ta den tid du vil For eg forstod heilt frå begynnelsen Det er hjå meg du høyrer til Eg ofrar hørsel eller syn for deg Eg kryp naken gjennom byen for deg Ingen kraft på jord kan hindre meg Fordi eg elskar deg No rasar stormen over opent hav Og gjennom sorg sin mørke skog Framtidas vind vil blåse himlen klar Alt skal bli mykje betre enn du trur Eg vil sjå deg lukkeleg, vil sjå deg glad Gje deg alt det som du ville ha Alt du har drømt om skal bli av ein dag Fordi eg elskar deg❤️

Godt å vite at du vil hilse på oss i Wrightegaarden også 😉

Oj! Spilte du i Leksvik. Der skulle jeg ha vært.

For en stemme du har💕

Takk for nydelig konsert OverOslo 👏❤️

Nydelig konsert i Leksvik🤩💯

Takk for en våt 😁🌊☔🌧 men nydelig konsert i Sandefjord ❤

Så flink, og så vakker. 🌹🌹🎶

Ei strøken dame å syng fint

Sandefjord loves you.

Det hadde vert kult å tatt ein jam med deg

Takk for d du delte m din vakre stemme, i Sandefjord👌🏻🌸🌿

Bra levert 👍💯

Ingebjørg med den vakre stemmen og norges fineste øyer

Når kommer du til Ål Hallingdal?

Fine du💕🎸

Fint bilde!

Fint bilde av deg👌

Nydelig og begavet!

Norges nydeligste stemme🌹

Vakker

🙏😍

View more comments

3 uker siden
Ingebjørg Bratland

ENDELEG ekte festivalsommar igjen! Ekte, rikt og levande publikum! Og som alltid: ekte musikantar på laget mitt og urokkeleg vêr❤️ Takk for i går T-festivalen 🤘🏼 Foto: iamnordic ... Se merSe mindre

ENDELEG ekte festivalsommar igjen! Ekte, rikt og levande publikum! Og som alltid: ekte musikantar på laget mitt og urokkeleg vêr❤️ Takk for i går T-festivalen 🤘🏼 Foto: iamnordic

Kommenter på Facebook

It's great that the audience is alive, that makes a big difference!😊

FOR en stemme og FOR et band. Ingebjørg leverte varene så det holdt foran et klissvått og blåfrossent publikum i Sandefjord fredag kveld. Her er en stemningsrapport: www.artyfy.no/artikkel/anmeldelse-bratland

Elsker ditt vesen🥰 Å de følelsene som du trigger i mitt musikalske åpne sinn😊👌

Bra i Skien i går var du 🙂

Fresh.😀

Jostein Nordli

💖

🔥🔥🙌🏽🙌🏽

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr oktober 2020 blitt streamet nærmere 90 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

27. januar 2022 markeres nok en milepæl, da hun har premiére på sin første konsertforestilling «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo!

 

 

 

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

– Medaas-prisen, 2021

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.