Ingebjørg Bratland

Nettbu

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 dager siden
Ingebjørg Bratland

Odd og eg skal ikkje berre eta is og bade i sommar, me skal spele nokon konsertar au. Mange flotte stader på lista, så det ser ut til å bli ein finfin sommar det her. Me sjåast snart😎 ... Se merSe mindre

Odd og eg skal ikkje berre eta is og bade i sommar, me skal spele nokon konsertar au. Mange flotte stader på lista, så det ser ut til å bli ein finfin sommar det her. Me sjåast snart😎

Kommenter på Facebook

Dette blir mye glede for folket😊🌺🍀🎶. Konsert med dere er jo noe av det beste man kan oppleve med norske artister på scena🌷

Sigmunn Håland , Mølen i juli?

Lykke til 🌹

Jeg har delt dette på FB-siden til Hvalergruppa, og tipset om 28/7. 🙂

Du er nydelig Bratland

Gleder meg til å høre dere på Varangerfestivalen😊

Lykke til 🌞

En meget bra konsert som anbefales på det sterkeste, å så trivelige folk 🙂👍takk for møte og konserten på Rena ifjor 🙂👍

💚

View more comments

4 uker siden
Ingebjørg Bratland

Hipp hurra for den evigunge legenden Bjørn Eidsvåg, som fylt 70 år igår! Og tusen takk for ei heidundrande bursdagshelg❤️ Foto frå Oslo Spektrum: Robin Bøe ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Gratulerer med vel overstått🌹🌺🌹Den overraskelsen i Spektrum fortjente du til de grader - du er en unik sanger, prest og et unikt menneske.

«Evig kvile» var aldeles nydelig. Tusen takk ❤️

Får vi se dere på NRK?

Gratulerer så mye med overstått stordag Bjørn Eidsvåg.Du er bare helt fantastisk❤️Som artist,prest og menneske.Barnebarna dine er heldig som har en så flott bestefar🌸🙂

«Evig kvile» var helt nydelig!❤️

Ka e prisen for 10 kg kompositt ?

Gratulerer så mye med gårsdagen.🥳💐🎉🎊🎈🇧🇻

Liker hun til høyre bedre 👍😂

Gleder meg til å se.. Kommer på tv skjærtorsdag 😍

Håper det blir jubileumskonsert, og at dere tar sangene fra hver gang vi møtes ⭐🎉🎶

For en overraskelse Bjørn Eidsvåg , og så mange flotte bidrag fra scenen. 💖

En fantastisk fin artist og menneske, har vært på flere konserter, senest i fjor. Foynhagen i Tønsberg.

Grattis fra Vestlandet og vel overstått ❤🇧🇻

Ja,det var gøy å være med på 🎂🎁🇳🇴🎈🌷🎉🥳

Gratulerer på etterskudd 🎶🎶💞Jeg er på alle konsertene av Bjørn Eidsvåg, jeg kommer over 💞🎶👏👏

Gratulerer med dagen,Bjørn🇳🇴🎂🥳🎂

Gratulerer så mye med dagen som var fineste Bjørn.For meg er du rett og slett en gullmedalje.🥇🥇🥇🥇🥇🥇Varme bursdagsklemmer fra meiiii🥰

Vel fortjent

Gratulerer med dagen🇳🇴

En bauta med stort hjerte!!! Hipp hurra for Bjørn!!!

Gratuleta du rr knall bra 🎉🎉🌼🌼🐣

Gratulera med overstått stor dag og fantastiske musikken du lager🥰🎉🎊🎂

Gratulerer så mykje te fantastiske Bjørn Eidsvåg 🥳🥂🎂

Gratulerer med gårsdagen 🇳🇴

Gratulerer

View more comments

2 måneder siden
Ingebjørg Bratland

Stas! Tusen takk spellemannprisen ⭐️ ... Se merSe mindre

Stas! Tusen takk @spellemannprisen ⭐️

Kommenter på Facebook

Grattis🕺🍾

Gratulerer og lykke til!

Gratulerer!

Gratulerer 🥰

Par i hjerter

Gratulerer!! 🌹🌹🌹🌹Årets album uansett kategori spør du meg! 👏🏻🥰👏🏻🥰👏🏻🥰

Lykke til♥️🤗

Fantastisk👏👏👏💫

Sø fortjent❤️💪👍🥰

Gratulerer så mye. 🙂

Gratulerar !

Vel fortjent 👍

Gratulere Odd og Ingebjørg

Gratulerer. 🙂🥰

Grattis🥳🌹🌹

Skulle bare mangle 😊😊 G R A T U L E R E R

Gratulerer og så velfortjent Ingebjørg!🥰🌹

GRATULERER 🥂🍾 Mye lykke til fra meg⚘

Så fortjent 🥰🥰

Kjempe bra jobba dere

Gratulerar 🎉

Gratulerar 👏👏

Vel fortjent - dere er topp - gratulerer så mye 👏👏🥳🤩🥰🇳🇴💥

Gratulerer - så vel fortjent 🥳🥳🥳❤️

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr august 2022 blitt streamet nærmere 100 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

I januar 2022 ble nok en milepæl markert da hun hadde premiére på sin første konsertforestilling – «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo. Tross pandemi ble forestillingen en suksess og 40 konserter ble gjennomført over hele Norge!

Høsten 2022 taket hun endelig ja til å delta i Sesong 13 av Tv2’s HVER GANG VI MØTES! Sesongen ble vist januar og februar 2023 og ble den mest sette av alle sesongene.

I august 2023 gjorde hun tv-konserten «Live i Marka» med KORK for NRK. 3 utsolgte kvelder i Frognerseteren Amfi i Nordnmarka.

Forøvrig er hele høsten 2023 og og hele året 2024 avsatt til å jobbe på prosjektet «Langtheimafrå» med Odd Nordstoga. Det er 10 år siden det første «Heimafrå»-prosjektet, som ble Ingebjørg’s platedebut. NYTT album og en gigantisk turné. Interessen for dette ha overgått alt det de tidligere har gjort hver for seg. En ny suksess der altså!

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar, 2020

– Hver Gang Vi Møtes, 7 låter, 2023

– Langt Heimafrå (m/ Odd Nordstoga), 2023

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Løvenskioldsgate 5, 2022

I huset med deg, 2022

Priser og Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

Fureprisen, 2010.

Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

Hilmar Prisen, 2017.

Wenche Foss Ærespris, 2018

Torhild Staahlen’s Legat, 2019

Medaas-prisen, 2021

Dialektprisen 2023, fra Norsk Målungdom til Ingebjørn Bratland & Odd Nordstoga

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.