Ingebjørg Bratland

Nettbu

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 dager siden
Ingebjørg Bratland

Stas! Tusen takk spellemannprisen ⭐️ ... Se merSe mindre

Stas! Tusen takk @spellemannprisen ⭐️

Kommenter på Facebook

Grattis🕺🍾

Gratulerer og lykke til!

Gratulerer!

Gratulerer 🥰

Par i hjerter

Gratulerer!! 🌹🌹🌹🌹Årets album uansett kategori spør du meg! 👏🏻🥰👏🏻🥰👏🏻🥰

Lykke til♥️🤗

Fantastisk👏👏👏💫

Vel fortjent 👍

Sø fortjent❤️💪👍🥰

Gratulerer så mye. 🙂

Gratulerar !

Gratulerer. 🙂🥰

Gratulere Odd og Ingebjørg

Grattis🥳🌹🌹

Gratulerar 👏👏

Så fortjent 🥰🥰

Gratulerar 🎉

Gratulerer - så vel fortjent 🥳🥳🥳❤️

Skulle bare mangle 😊😊 G R A T U L E R E R

Gratulerer og så velfortjent Ingebjørg!🥰🌹

GRATULERER 🥂🍾 Mye lykke til fra meg⚘

Hurrrrrrraaaaaaa👏🏻👏🏻👏🏻

Kjempe bra jobba dere

View more comments

1 uke siden
Ingebjørg Bratland

I dag er det ei veke sidan «Langt heimafrå» parkera bussen og hengaren for denne gong. Heldige meg som fekk spele 99 konsertar frå lengst opp i nord til heilt sør, frå ytterst i vest til langt inn i aust. Og det med fleire gode, kjekke og snille typer. Det var Anders E, Håkon, Mats, Finn, Marius, David, Anders Aa, Thomas, Pål, Helge, Torstein, Øyvind, Tor Egil, Vegard og så Odd da. Så var Lars Martin innom eit par dagar og det var Alf au. Ja og så var det søren meg ei dame innom au dei første vekene, sjåfør May Britt. Tusen takk for den lange turen! Og tusen takk til dei som organisera, laga og la opp den lange reiseruta vår (de veit kven de er). Og tusen takk til alle 50 000 som kjøpte billett og kom og såg oss. Hadde ikkje blitt særleg lang tur utan dykk❤️ ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Føles det som et slags statement at det akkurat ikke ble hundre konserter, eller er du helt kul på det? Det er spørsmålet jeg sitter igjen med. I tillegg til at jeg skjønner at dette skulle jeg SELVFØLGELIG ha hørt og sett og opplevd. Livet.

Takk for ein fantastisk konsert i Sauda🥰🎶

Fantastisk bra jobba! For en innsats. For en glede dere sprer i det ganske land. Keep it up!😃👍👍

Heldig er vi som har vært på konsert med dere.Det var i Oppdal🎼👍

Kjempefine konsert her i Steinkjer 👏👏👏Håpar du har fått solgt nokre truser og, dei var stilige🤩

Eg var heldig og fekk oppleva døkk i Lom!!Nydelig konsert!Så takk skal døkk hå!

Burde ha klart 100 konserter ,99 e litt for dårlig. 50000 tusen som har kjøpt billetter er bra men kunne ha solgt mye mere billetter med et par 3 4 timers lange konserter " a la Springsteen live show" med 40 50000 tusen mennesker Potensialet er der ...

Veldig glad for jeg fikk oppleve dere i Grieghallen 👏💞

Var så heldig å få oppleve dykk i Brattvåg! Ein herlig gjeng! 🤩

Veldig fin konsert. Var så heldig å være på den siste i Elverum. 👏👏👏

Heeeelt magisk opplevelse. Jeg digger Ingebjørg og Odd. Musikerne var også helt fenomenale.. Energipåfyll.❤️

Et eventyr å få være med på!

Æ å ho Rita Pettersen Tolnes (kona😊)fikk gleden av å være tilstede i Svolvær😉Ho blei hækta👍😁Æ va d allerede😂

Så skjønne dere er 😄

Vi er blant de heldige som fikk en strålende konsert med dere i Fagernes! Tusen takk og lykke til med nye prosjekter framover!💖🎸🎶🎵💖

Takk for besøket i Alta og hyggelig heng på Puskas Musikk & Platebar 🍷😊 David Solheim, Max Eilert, Torstein Lofthus, Ingebjørg Bratland 😊

Heldige meg som fikk oppleve dere på Fagernes💖🎶Tusen takk💖🎶

Takk for vakker konsert 💛- Nes💛

Jeg så dere på Fagernes,topp konsert🥰

Stor takk til dere alle for flott konsert 👏👏

Helt rått♥️🌹

Deko er dyktige👍👏💐

Lukke til med vel overstått sangrevy.

Respekt 💪😘

View more comments

2 uker siden
Ingebjørg Bratland

Eit av mine favorittmenneske ❤️ Berre han i helie verda eg kunne gjort 99 konsertar på 16 veker med. Takk for turen, Odd! ... Se merSe mindre

Eit av mine favorittmenneske ❤️ Berre han i helie verda eg kunne gjort 99 konsertar på 16 veker med. Takk for turen, Odd!

Kommenter på Facebook

Utrolig. Gratulerer 🧢

Gode , ærlige og naturlige folk dekk ❤️ Koser meg med alt dekk gir ut . Både sammen og hver for dekk . Storkoste meg på konsert med dikkon i Maihaugsalen i Januar . Det bli nok gøtt førr dikkon å kåmmå hemmat . Kvile og eta noko anna enn pizza . Takk for at dekk æ tel ❤️❤️❤️

Fantastik musikk og sangglede i årevis. Telmarksglede i sol. I regnvær. Og når notte kjem, eit stev eller grisen står å hyle. Allsidige sangblomar er deko og Norge har fått nyte av den. God søndag . Fantastisk prestasjon.

Takk for i går💜

Gratulerar so mykje med ein fantastisk turné! 🌹👏 To så flotte artister, og de er so flotte saman. Endeleg skulle eg få til å høyra dokkan live. 🥰 Tusen takk! 🌹 Så håpar eg det ikkje blir så lenge til neste gong de skal turnere saman😁 Lukka til vidare, begge to.😊

Det var ein veldig flott konsert syns eg😊(Bømlo Kulturhus)Stemmene dykkar passar utrulig godt i lag😀👏🏻💖

Gratulerer så mye med en fantastisk turné! Beundrer dere! To nydelige artister som er dyktige formidlere! Lykke til videre med deres karrierer!❤🎸🎶🎵🤝

...og tusen takk for en flott opplevelse i Hønefoss 31.01! En nydelig kveld 🤩

En stor opplevelse å være sammen med dere i Fredrikstad i går❤️ Stor varm takk!👏👏❤️

Tusen takk for fantastisk konsert i Lørenskog Hus den 30. januar. Ser dere gjerne igjen 🥰👏👏

Vel overstått, til dere alle.

Og dere er to av mine favorittsangere/musikere på kloden 🌎🌍 fantastisk flinke, jeg blir aldri lei av og høre på dere, ilag el. hver for dere 🩷🩵 Lykke til med alt fremover 😁 dere er gull 👍👍

Helt fantastisk hva dere to har gjennomført♥️

Neppe tilfeldig at det ble 99, det er er jo et ODDetall 😁

Så kjekt vennskap er det finaste eg veit.

Dere er helt topp 💥🎉🫶🥰👏👏👏

Bravo begge to👏

Flott konsert på Eid også.😁

Helt fantastiske 🎶🤩🤩

en fantastisk person,rett å slett😁å førr en musiker og tekstforfatter👍

Dokker va heilt fantastisk sammen på scenen 🤩 Hilsen fra Tromsø

Gratulerer ! Dere er supre ! 👏🥇😊

Hurra for dere to.👏👏👏🌹❤️

Fantastisk konsert igår! Takk🤩

Dere to 🥰 fantastiske utøvere og fine mennesker 👏👏

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr august 2022 blitt streamet nærmere 100 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

I januar 2022 ble nok en milepæl markert da hun hadde premiére på sin første konsertforestilling – «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo. Tross pandemi ble forestillingen en suksess og 40 konserter ble gjennomført over hele Norge!

Høsten 2022 taket hun endelig ja til å delta i Sesong 13 av Tv2’s HVER GANG VI MØTES! Sesongen ble vist januar og februar 2023 og ble den mest sette av alle sesongene.

I august 2023 gjorde hun tv-konserten «Live i Marka» med KORK for NRK. 3 utsolgte kvelder i Frognerseteren Amfi i Nordnmarka.

Forøvrig er hele høsten 2023 og og hele året 2024 avsatt til å jobbe på prosjektet «Langtheimafrå» med Odd Nordstoga. Det er 10 år siden det første «Heimafrå»-prosjektet, som ble Ingebjørg’s platedebut. NYTT album og en gigantisk turné. Interessen for dette ha overgått alt det de tidligere har gjort hver for seg. En ny suksess der altså!

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar, 2020

– Hver Gang Vi Møtes, 7 låter, 2023

– Langt Heimafrå (m/ Odd Nordstoga), 2023

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Løvenskioldsgate 5, 2022

I huset med deg, 2022

Priser og Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

Fureprisen, 2010.

Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

Hilmar Prisen, 2017.

Wenche Foss Ærespris, 2018

Torhild Staahlen’s Legat, 2019

Medaas-prisen, 2021

Dialektprisen 2023, fra Norsk Målungdom til Ingebjørn Bratland & Odd Nordstoga

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.