Ingebjørg Bratland

Nettbu

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 uker siden
Ingebjørg Bratland

Kanskje favoritt gjesteopptreden min så langt var igår… Den var veldig spontan. Det er kanskje noko med det. Og at eg delte den med nokon heltar. Flaks at eg køyrde forbi Kongsberg akkurat i går kveld i alle fall. Tusen takk for at de ville ha meg Åge & Sambandet❤️
Foto: Stine Heimsvik
... Se merSe mindre

Kanskje favoritt gjesteopptreden min så langt var igår… Den var veldig spontan. Det er kanskje noko med det. Og at eg delte den med nokon heltar. Flaks at eg køyrde forbi Kongsberg akkurat i går kveld i alle fall. Tusen takk for at de ville ha meg Åge & Sambandet❤️
Foto: Stine Heimsvik

Kommenter på Facebook

Nydelig bilde

Takk til vakre deg som tok deg tid til å stille opp på en selfie med to unge herremenn på 80 år. Din varme og imøtekommenhet betydde nok mer enn du aner. Først trengte herremennene hjelp med en selfie – med Åge & Sambandet langt i bakgrunnen. Gleden ble enda større da vi oppdaget at du stod nærheten og sa ja til en selfie! Det var en stor glede å se to fornøyde herremenn forlate konsertområdet med et flott minne på telefonen. De takket varmt for hjelpen og strålte av glede over opplevelsen, det var stort. Takk, Ingebjørg, for at du stilte opp ❤️ du skape et minne i all evighet❤️ (Fikk kun bilde av hendelsen, bildet av dere tre ligger nok godt bevart på herremennenes telefon).

Stor stas å få spille Skin sola med deg🎶🎹😍

Glede 👍🎶💜🎶 Akkurat da skinte sola 🌞🥰 Takk for at du stoppet i Kongsberg 😉

Herlig

Takk for en fantastisk opptreden og samværet i går kveld med gode Ingebjørg 🥰. Håper vi ses snart igjen ❤️

Som alltid helt magisk fremføring av Skin Sola, Ingebjørg🙏😇❤️‼️

Åge Åge er Norges spillemann han. Reiser rundt å gleder andre over hele norges land. Vi gråter og vi ler. I alt denne magiske mannen ser. Han gir politikerne noe å tenke på. Holder vingene rundt de som sliter akkurat nå. For livet er ikke dans på roser det vet Åge godt. Han gir oss håp og trøst i livet alle har fått. Vi trenger en som Åge som verner om menneskets verdi. Det å høre til som en stolt dekksgutt fri. Åges og sambandets toner med sanger som rører vår sjel. Holder oss vanlige folk sammen å gjør folk mer hel. Velkommen til byen din som gjør alle stolt for deg. Med dine nære sanger på livets landevei. Du gir av deg selv hver gang du står på scenen din. Jeg ser en mann som har levd på godt og vondt likevel så fin. Hansjohan Engebretsen.

Det var en super overraskelse👍

Magi og ekte følelser 🥰 Tusen TAKK for at du stakk innom og gjorde en festlig konsertkveld PERFEKT 👏👏👏

Veldig moro og gledelig overraskelse at du stoppa i Kongsberg 😍

Det var så nydelig 🥰👍

Det var sååå fiiiint❤️

Det var gåsehud fra topp til tå 🤩❤️

Magisk, var det! ❤️

Herlig🎶🎶🎶

Vakker sang med deg og Åge på Kongsberg🥰☀️

Det var veldig fint 🥰

Kjempeflott konsert og få oppleve dette sammen med rundt 5000 jublende fans på Kirketorvet🎼🎵🎶🎤🤩

Landets to beste sangere 🎼🎤

Åååh ! Der skulle vi ha vøri ❤️🤩

Helt herlig 🥰

Takk for overraskelsen 🤩🎶👏🏼👏🏼kjempestas 🤗

Herlig bilde

Fantastisk bilde🥰

View more comments

2 uker siden
Ingebjørg Bratland

God sommar, mine fjæsbokvener❤️ ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

God sommer🥰🌺🦋🐞

God sommer

God sommer the best ❤️

God sommer!😉

God sommer.🌸🪷🌼🌻🌺

Right back at you, Petal❣️

God sommer.😊🌞🌞

God sommer til deg også

God sommer, nyt dagene 🎶🎵🎶🤗

God sommer Ingebjørg!😎

God sumar👍☀️

God sommer!😊

Ditto! 🎶🍓💃🌤🥂☀️

God sommer!

God sumar 6y 👍👍

Beautiful

God sommer Bjuti 🥰

God sommer ingebjørg. Er glad I deg.

God sommar! 🌞

God sommer

God sommer til deg og 🌞🌹

God sommer!

God sommer ❤️🌺

Oooo happy summer 😍🍾💃🏻

God sommer til deg også🌞

View more comments

2 måneder siden
Ingebjørg Bratland

Eg er så heldig at eg skal få spele konserten min frå Frognerseteren igjen! Med bandet mitt og sjølvaste KORK, i morgon!!! Moster Amfi, me er klare! Håpar de au er det🔥❤️ ... Se merSe mindre

Eg er så heldig at eg skal få spele konserten min frå Frognerseteren igjen! Med bandet mitt og sjølvaste KORK, i morgon!!! Moster Amfi, me er klare! Håpar de au er det🔥❤️

Kommenter på Facebook

Looking very much forward to this 😊🌹🌹 🌹

Alle kan glede seg! Frognerseter konserten var topp!👍😁🎼🎼🙌

Eg unner deg hell og lukke. Dette vert utan tvil suksess. Atter ein gong. «Di Ingeborg»

Lykke til. Skulle ønske noe slik i Mo i Rana også. Sammens med Bjørn Eidsvog, og flere. Samlet lit av gamle kara rund deg med god musikk

På Bømmelulu🤩❤️

Me gler oss 🎶❤️

Lykke til Ingebjørg!🌹🥰

Benytt sjansen, Bømlinger ☺️

Du er flink🩷 tøft 💪

Fantastisk🌺🎼

Me gler oss😍

Så bra! 🌹 Den beste fortjener det beste. Til beste for oss som kan nyte av alt dere gir.

Så flott, eg ønsker deg masse lykke ril, skulle ønske eg lunne vært der, men det blir det nok ikke 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

🥰

Lykke til.

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr august 2022 blitt streamet nærmere 100 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

I januar 2022 ble nok en milepæl markert da hun hadde premiére på sin første konsertforestilling – «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo. Tross pandemi ble forestillingen en suksess og 40 konserter ble gjennomført over hele Norge!

Høsten 2022 taket hun endelig ja til å delta i Sesong 13 av Tv2’s HVER GANG VI MØTES! Sesongen ble vist januar og februar 2023 og ble den mest sette av alle sesongene.

I august 2023 gjorde hun tv-konserten «Live i Marka» med KORK for NRK. 3 utsolgte kvelder i Frognerseteren Amfi i Nordnmarka.

Forøvrig er hele høsten 2023 og og hele året 2024 avsatt til å jobbe på prosjektet «Langtheimafrå» med Odd Nordstoga. Det er 10 år siden det første «Heimafrå»-prosjektet, som ble Ingebjørg’s platedebut. NYTT album og en gigantisk turné. Interessen for dette ha overgått alt det de tidligere har gjort hver for seg. En ny suksess der altså!

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar, 2020

– Hver Gang Vi Møtes, 7 låter, 2023

– Langt Heimafrå (m/ Odd Nordstoga), 2023

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Løvenskioldsgate 5, 2022

I huset med deg, 2022

Priser og Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

Fureprisen, 2010.

Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

Hilmar Prisen, 2017.

Wenche Foss Ærespris, 2018

Torhild Staahlen’s Legat, 2019

Medaas-prisen, 2021

Dialektprisen 2023, fra Norsk Målungdom til Ingebjørn Bratland & Odd Nordstoga

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.