Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 dager siden

Ingebjørg Bratland

I kveld startar «De Neste» på NRK1 kl 21.05 ❤️ ... Se merSe mindre

Kommenter på Facebook

Savner et konsept hvor du kunne bidratt med din kunnskap om sjanger og sammen skapt ny musikk med deltagerne. Er jo en million ulike konsepter som går ut på det samme, nemlig tolke andres låter, men det blir sjeldent bedre enn originalen.

Veldig fint. ❤️

Fantastisk tolkning av dePresno. Den og Ylvas versjon av Sentimentalist var klart best i første episode 😊👍

Jeg så på.... Sterk, veldig sterk versjon av låten din, Ingebjørg. Tårene silte . 😊🎶🎼💕👏

6 dager siden

Ingebjørg Bratland

Eit aldri så lite minneord til Prinsesse Diana, som dåde.... Frå Ingebjørg sju år, sju. År! ... Se merSe mindre

Eit aldri så lite minneord til Prinsesse Diana, som dåde.... Frå Ingebjørg sju år, sju. År!

Kommenter på Facebook

Eg trur Diana var mykje for mange...eg blei rørt, av ditt minne om Diana. Det fortel at du tidleg hadde omsut for andre.. ❤️.. Eg likar songen din. 🤗 Helsing ein Raulending. 🤗

Du var åpenbart en emojipionér!

Åhh, så vakkert💓

SJU AOR! 😬

det beste eg lengtar....Synes du skal skrive om den der fine triste folketonesangen til å handle om lady DI

🙏😊❤️

Forut for din tid er du og for lengter til deg synger du jo også om i Vintersong: Du lyfter armane til værs Eg gøymer minna inni her Å som eg lengtar no Te deg, min ven

Så fint du legtar også.....herlig...

Fin rytme til et stev da !

Så søtt og inderleg😘🌹

😊

Søtt 🙂

Vakkert!

Herleg❤️

Fint minne..❤ Men jeg lo høyt av avsluttningen...."sju år, SJU ÅR"!!.. 😄😄😄

❣️❣️❣️

Sju åår! 😄

💕

Så fint ❤️

❤Så vakkert ❤

Herlig, Ingebjørg! 😘

❤️

❤️

Såå fint skrive, frå ei lita jente den gongen❤️

Såå nydelig skrevet. 😍

View more comments

1 uke siden

Ingebjørg Bratland

Om ei veke startar «De neste», eit nytt tv-program på NRK 1. Dette er gjengen som er med og det er dei på bakerste rad her som har hovedrollene🤩 Gled dykk, for fy søren så fantastiske artistar dei er. Verre med oss som solar oss i glansen i fronten her....😳 ... Se merSe mindre

Om ei veke startar «De neste», eit nytt tv-program på NRK 1. Dette er gjengen som er med og det er dei på bakerste rad her som har hovedrollene🤩 Gled dykk, for fy søren så fantastiske artistar dei er. Verre med oss som solar oss i glansen i fronten her....😳

Kommenter på Facebook

Det blir gøy 🎶🤗

Hvorfor ikke vanlige folk fra gata. Drit lei kjenndiser

Dette gleder vi oss til 😊😊

Gleder meg! Dere er fantastiske dere i front også - dette blir gøy! 😀

Må nesten se på då siden du er med

Gleder meg til å få se deg på tv igjen❤😃

👍

Uff

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr oktober 2020 blitt streamet mer enn 63 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerer også et nytt kapittel for henne. For forlaget Cappelen Damm har hun redigert en juleantologi med gamle og nye julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favorittforfattere.

Boken følges opp med NY julemusikk og stor turné!

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Sangtekster

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.