Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 dag siden
Ingebjørg Bratland

Takk for i går Nøtterøy! No set eg med på Rosalita og travar lystig i duskregnet, ut til Drammen teater! Sjåast i kveld kl 19🥰 ... Se merSe mindre

Takk for i går Nøtterøy! No set eg med på Rosalita og travar lystig i duskregnet, ut til Drammen teater! Sjåast i kveld kl 19🥰

Kommenter på Facebook

Kommer du til Tromsø?😊

Ikkje kjøyr Helikopter til denne! 🙂

Det er litt mer enn duskregn i Drammen ☔️😅

Kommer du til Arendal eller Grimstad ….Så godt å høre låtene dine med din særegne gode stemmeklang . Blir aldri lei dette. Men noe ekstra å høre live 👑

Nydelig bilde .😊👍

Fresht

Kjempefin konsert i Drammen!🤗

Gleder meg🤗

Takk for flott forestilling! ☺️

Sjøl takk😁👍

Vakkert bilde 🥰😀

Tusen takk for flott konsert på Nøtterøy i går🙂 Jeg storkoste meg 🌷

Stå på 👍

Hilse så mykje te a Rosalita då! Du treng ein regnfrakk 🙂

Oj, nå fulgte jeg ikke helt med - har du allerede vært på Nøtterøy Ingebjørg Bratland? Jeg får et annet sted å høre på deg, da. God tur videre! 🎵🎵😊😊

Så nyyydelige.. 😉😘

Den hjelpeløse mannen nedi kantstolen fremme. Var på plass i Drammen Teater.😀 Fikk meg en god mental flytur gjennom skyene av oransje roser.

Å hvor fine flotte dere begge to er og som jeg alltid har sagt for noen snille fine øyne dere begge har.Lykke til videre

👏👏👏👍😂🥰

You look beautiful 😍

Gleder meg

Fantastisk bilde

Kan ikke komme men kommer til Asker

View more comments

3 dager siden
Ingebjørg Bratland

Ser kanskje litt molefonken ut her. Men det er eg ikkje! Nei, eg sit her og drømmer meg burt til bølger og bøkesus, til blå farris som boblar på ei seng av isbitar😎 Eg sit her og fantaserar om å sitte på Kontiki i solnedgang, kanskje med Elling og Kjell-Bjarne (om Ambjørnsen er ok med det, så klart). Ja, for greia er den at I KVELD skal eg endeleg til LARVIK igjen! Me sjåast i Bølgen kulturhus i kveld❤️ ... Se merSe mindre

Ser kanskje litt molefonken ut her. Men det er eg ikkje! Nei, eg sit her og drømmer meg burt til bølger og bøkesus, til blå farris som boblar på ei seng av isbitar😎 Eg sit her og fantaserar om å sitte på Kontiki i solnedgang, kanskje med Elling og Kjell-Bjarne (om Ambjørnsen er ok med det, så klart). Ja, for greia er den at I KVELD skal eg endeleg til LARVIK igjen! Me sjåast i Bølgen kulturhus i kveld❤️

Kommenter på Facebook

Molefonken. Molefunken. Kan bli barneplate det.

Positive vibrations peace ❤️💡🎵🍀

Må du ta dæ en tur til Kristiansand så vi får oppleve den vakre stemmen din 😊

Aldri. Vakreste personen jeg vet med de vakreste låtene 💪♥️

Ingebjørg Bratland Du har beriket livet mitt i motgang og medgang med musikken din.🤗 Og vesenet ditt likeså. Helstøpt herlig dame er du etter de inntrykkene jeg sitter igjen med fra media i ulike sammenhenger. Kjenner deg ikke, men sku gjerne kjent deg.😉 Også er det jo heller ingen bakdel at du er veldig fin på se på, hvis ikke det blir for seksistisk å si da 😊🤗

Arrtig å sjå at du bruke ordet "molefonken" mye brukt her i Ålen før , ellers takk for mye fin musikk 👍

Ja, skjenk en tanke til min avdøde venn, Thor Heyerdahl senior også da.

Der skulle gjerne vært🙏♥️

Aja var jeg der......

Ta deg en ny tur til Kolben på Kolbotn så kommer smilet , mvh. Kjell W. ❤️👍

Masse lykke til goaste Ingebjørg👍🎶🎵🎤🤗😍

Jeg gleder meg til å se å høre deg🥰🎶

En tur til "Kulturværftet" i Helsingør DK 🙏😊

Velkommen til Larvik💗🙋‍♀️, og 🙏for fine "betraktninger" om den fine byen vår👍❤️. Lykke til med konserten🎤🎵🎼🎶, og du ser ikke "molefonken" ut, bare nydelig og fin😊

Eia var jeg der..... 🌸🥰

Break a leg, Ingebjørg.❤️

Ja, heller tankefull… Intet godt liv uten tanker 👍

Tusen takk for veldig fin konsert i Bølgen 💛

Norsk jente både vakker og Fantastisk stemme!🥰😇😊

Svært vakker! Lykke til i kveld😊

Du sjarmerer de i senk med norges peneste augo lykke til

Fotomodell og - modell! 🙂

Larviksfolk, gled dere!

Du trollbandt ditt publikum på Hemnesberget da du var her! 😊💙😊 Vi lever lenge på det. 👌

Du er så fin atte og lykke til ☺️

View more comments

1 uke siden
Ingebjørg Bratland

Skal berre eta opp maten min her, så er blir eg mett, glad og klar for Ælvespeilet kl 19 i kveld! Porsgrunn❤️ Me sjåast! ... Se merSe mindre

Skal berre eta opp maten min her, så er blir eg mett, glad og klar for Ælvespeilet kl 19 i kveld! Porsgrunn❤️ Me sjåast!

Kommenter på Facebook

Ikke et opp alt det der 😅

Bon apetite😆

Håper du ble mett😋😍

Håper d blir nok mat til deg!! Uten mat og drikke duger helten ikke. Lykke til

Sikker på at du blir mett av dette??😅 Lykke til i kveld 🤞🤞🎶

Bra du tjener penger sjøl, Ingebjørg ! Det ser ut til at du er dyr i kosten😂😂! Spis og kos deg, du som synger som ingen andre. 🌺🦋Mange er gode og dyktige, men ingen synger som deg👏😍

Från Finnskogmannen 🤠

Blir nok ikke ferdig til 19 med dette! For øvrig en artist som jeg setter høyt.

Blir nok mett og glad. 👍

Jeg ville også valgt skalldyr😊🦞🦀🐣🍤

Bra raider😂 Ser godt ut da😊

Du å du..! Du har no litt å fare øve der. 5-6 tallerker med allslags greier. Antar at du vert mett 😋

Klare du dette blir imponert over deg 🤔🤔

Lykke til😊

Ser godt ut👍

Tusen takk for en magisk, nydelig opplevelse i Ælvespeilet i kveld😃!

Litt usikker på om det ble nok mat... 🤣🤣

Fantastisk dame. Gode varme tekster.

Du må være veldig sulten. 😂😂😂 God helg

Du er så vakker🥰

Må du ikke et deg i hel 😂😂

Flott dame og virkelig god musikk.

Fine vennen 😊🤗, bare å kose sæ 😊😋👍🍷

Du møter meg å min kamerat Audun Thorstad i Bølgen Kulturhus 29 september🤩🎶

Får gåsehud av din sublime stemme😊🙏

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr august 2022 blitt streamet nærmere 100 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerte også et nytt kapittel da Cappelen Damm utga hennes juleantologi «Klokkene kaller»! En bok der hun redigerte nye og gamle julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favoritt forfattere.

27. januar 2022 markeres nok en milepæl, da hun har premiére på sin første konsertforestilling «Ei ganske sann historie» på Chat Noir i Oslo!

 

 

 

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

– Medaas-prisen, 2021

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

I ungdommen, 2021

Skyggens mann (med Sebastian Zalo), 2021

Spring for livet (med Luke Elliot, OnklP), 2021

Haugenstoga (fra Førstegangstjenesten), 2021

LUKA (Tauset tar liv), 2021

Glade Jol, 2021

Løvenskioldsgate 5, 2022

I huset med deg, 2022

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.