Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 uker siden

Ingebjørg Bratland

Hei vår, pollen og støv! ... Se merSe mindre

Hei vår, pollen og støv!

Kommenter på Facebook

Vakkert bilde og så Vakker du er 🥰🌹🌼

Vett kje om eg vil ønske mer enn våren velkommen men... Ein kan vel ikkje få det eina uten å få det andra😆💫🌱

Flott bilde. Og der ser jeg at du har kraftig hals- muskulatur også😊 Mye vakker sang kommer derfra. 😊

Så magisk eit bilete av deg Ingebjørg

Flott dame - med nydelig stemme. 😍 Håper du ikke tetner til i pollensesongen.

Bra kommentar til bildet😅

Pollen er bare helt fantastisk! 🤣🤣

Vakkert bilde! Våren er den vakreste tiden i året synes jeg!💞🌼🌹👍

Før ei skjønnhets prinsesse ååå super søt og vakker💕💋⚘😘

Hei vår, nytt liv som gror.

Vakkert bilde. 🌺🌸🌼

Skal se og høre deg på Fullriggeren Sørlandet. Gleder oss 😀

Love is in the air!

Guuud… har du sovnet Ingebjørg..

STØV? Golddust......

Ei så bra med pollen og støv allergi ubehag med kos i høyet. 👍😂

Ja er det ikke herlig😂

Oo la la

Nydelig bilde!

Flott vårfoto av min favorittartist av fantastiske sanger!!!❤

Nydelig bilde .Pollen sesong her men ellers takk til at våren er her at varmen og sommeren kommer med nysing og kløe i øynene men det går seg til 🙂🤣👍👍

Til helsikes med pollen og støv...nyter synet av deg jeg🤩🤗

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr oktober 2020 blitt streamet mer enn 63 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerer også et nytt kapittel for henne. For forlaget Cappelen Damm har hun redigert en juleantologi med gamle og nye julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favorittforfattere.

Boken følges opp med NY julemusikk og stor turné!

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.