Ingebjørg Bratland

Video

Live

Nyheter

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 timer siden

Ingebjørg Bratland

SNØEN! Ein julesong til alle dei som har noko usagt eller uoppgjort med nokon ein er glad i... Som kunne ønske at snøen kunne falle og hviske ut alt det dumme som blei sagt. ... Se merSe mindre

Video image

Kommenter på Facebook

Vakker og nydelig sang,tusen takk for god musikkopplevelse❄❄🌟💜

Nydelig sang❤

Snøen er naturens viskelær. Vakkert Ingebjørg. Det går rett i hjerte og taes til ettertanke. ❤

Fantastisk nydelig og vakkert ❄️🌨❄️☀️

Vakkert🌟❤️

Sriver det på snøen og la sola kvittere 😊👍 Nok en vakker låt av deg Ingebjørg 🎤🎹🎵🎶🌹 Ha en flott adventstid 😊

Takk❣️🤗

View more comments

3 dager siden

Ingebjørg Bratland

Gooood morgon! Så glad er eg i dag altså. For no reiser me nedover til Nøtterøy kulturhus for å spela KONSERT, i kveld!!!! Pynta og klar🥳🥳🥳🥳🥳 ... Se merSe mindre

Gooood morgon! Så glad er eg i dag altså. For no reiser me nedover til Nøtterøy kulturhus for å spela KONSERT, i kveld!!!! Pynta og klar🥳🥳🥳🥳🥳

Kommenter på Facebook

Th Beatles på gulvet!!! 😍

Masse lykke til! Gleder meg til Hamar!!! ❤️❤️❤️

👌🤗Ha en flott kveld på konserten👌

Lykke til med konserten🎼🎤 gikk glipp av konserten i Oslo pga avlysning

Ha en super konsert! 😍Neste gang du er i Vestfold kommer jeg!

Herlig. Tvi-tvi. 🌹

Gleder meg til Hamar på Torsdag👌😍

Så heldig du er, som får spille konsert! For ikke å snakke om hvor heldige hver enkelt i publikum er! 💜🎤🎼👼🏻

Gleder oss til du kommer til Stavanger

Skulle gjerne ha vært der. Du et et skjønt vesen, med en nydelig stemme👍😁Lykke til🤗

Velkommen til Nøtterøy

Vaker

Masse lykke til 😘😃

Tenker nok det er flere som gleder seg💫🙏💫

Sku gjerne ha vært der og både hørt og sett deg vakre Ingeborg👍🌹💕

Liker Beatlesvinylen du har ! Og så er det vel også Stephen Stills? Lykke til med konserten!

✨Skjønne flinke unge dame, ha og gi en flott konsert💖

Jeg gleder meg til å se deg på Hamar til uka🤩👏👏

Det var en fantastisk fin konsert Ingebjørg, tusen takk 👍 😊 🥰👏👏

Wow, nydelig og gleder meg til 10 og konsert på det blide sørland 😊

Break a leg!

Gledelig å se LP-platene stå stablet i stua. En svunnen tid for de fleste! Break a leg! 😀

Fantastisk

Ha en fin konsert 😊

Steve Stills første soloLP og Beatles 1 først i bunkene. Juleønske: Platehyller?

View more comments

3 dager siden

Ingebjørg Bratland

God kveld! Konsertane i Bærum er også avlyst😭 Dessverre. Bergen, Oslo og Bærum er altså ute av lista. MEN Bø i Telemark blei lagt til, me kjem dit 11. desember. ... Se merSe mindre

God kveld! Konsertane i Bærum er også avlyst😭 Dessverre. Bergen, Oslo og Bærum er altså ute av lista. MEN Bø i Telemark blei lagt til, me kjem dit 11. desember.

Kommenter på Facebook

Bare konserter sørpå.

Det er så trist, det må være uhyre tøft for deg som artist! Varme tanker <3 Håper på bedre tider <3 klem Eva Q

Glad du har laget bok 💫

Den fineste landsdelen er visst ikke med her....😟

Ibsenhuset er klar eller Ingebjørg?

Klæm💖

Kjipt, vi hører deg snart likevel, det må vi 🎶❤️✨

Gleder meg til konserten i Maihaugsalen 😀👍🎵

❤️

En stemme som kan få en hest til å stoppe og lytte ❤️🎙❤️

Lykke til...trenger musikk som din,,god adventstid..

Er det ny dato for konserten i Drammen?

Gunnar Fagerli

Break a leg 😊🥰 🎅🏽🎅🏽🎅🏽

Liv Stokland Høyset, Bø 11. des?? 😍

Gleder meg til å høre deg i morgen 🧡

Gleda meg til det, men sånn er det😔

View more comments

Bio

INGEBJØRG BRATLAND (f. 1990) ER KJENT FOR SIN STEMME, UNIKE SANGTEKNIKK OG FORMIDLINGSEVNE!

Vinje-bygdingen har allerede en merittliste de fleste kan misunne. Før platedebuten hadde hun et etablert navn i folkemusikkmiljøet. Hun har vunnet uttallige mesterskap og priser (se under).

Hun har markert seg en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl a i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke 30.07.2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikk da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag!

Som artist platedebuterte hun på det kritikerroste prosjektet HEIMAFRÅ (2013), sammen med ODD NORDSTOGA. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven.

Hun er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet TIL ALLE TIDER (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «RUMI SONGS» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine låter og album der hun tolker egne og andres låter på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre.

Låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg» m fler, har hun boret seg inn i den norske folkesjelen.

Gjennom iherdig turnévirksomhet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist!

I tillegg til gull- og platina troféer for salg av cd’er og vinyl, har hun i tillegg pr oktober 2020 blitt streamet mer enn 63 millioner ganger på digitale plattformer som Spotify, Tidal og Apple Music.

Høsten 2020 markerer også et nytt kapittel for henne. For forlaget Cappelen Damm har hun redigert en juleantologi med gamle og nye julefortellinger, skrevet av et utvalg av hennes favorittforfattere.

Boken følges opp med NY julemusikk og stor turné!

 

Priser/Utmerkelser:

– Vinner av Landskampleiken, C-klassen, 2002, 2003, 2004, 2005 og 2007.

– Eckbo Legaters Folkemusikkpris, 2004.

– Nordisk Mesterskap i Folkemusikk, 2009

– NM i Folkemusikk Seniorklassen, 2009

– Fureprisen, 2010.

– Spellemannprisen i kat Folkemusikk (m Odd Nordstoga), 2013.

– Vinje Kommunes Kulturpris for 2013, 2014.

– Telemark Fylkes Kulturpris, 2015.

– Hilmar Prisen, 2017.

– Wenche Foss Ærespris, 2018

– Torhild Staahlen’s Legat, 2019

 

Diskografi:

Album:

Heimafrå, (m Odd Nordstoga), 2013

Berre meg, 2014

Månesinn, 2015

Hjarteskjell, 2017

Til alle tider (m Espen Lind), 2019

Papirfly, 2020

Klokkene kallar JULE EP!, 2020

Låter:

Jul i Svingen (m Ina Svenningdal), Fra: Jul i Svingen, 2007

Jolevise (m Odd Nordstoga), Fra: Jul i Svingen, 2007

Mitt hjerte alltid vanker, Fra: Sorgen og gleden, 2008

På avstand, 2014

Klokkene kallar, 2014

Stjernene (re-mix)(m Lars Vaular), 2016

Vintersong, 2016

Skin sola (m Åge Aleksandersen), 2019

Bestevenn (m Aslag Haugen), 2020

Følg henne i sosiale medier på Facebook og Instagram!

Sangtekster

Kontakt

MANAGEMENT:
Vitamin AS
Petter Singsaas
petter@vitaminoslo.no

BOOKING:
All Things Live
Knut Sannes
knut@allthingslive.com

Pressebilder kan lastes ned ved å klikke her.